Foci

Behúzta a Juventus, három római piros lap

A hajrában biztosította be győzelmét a Juventus az olasz bajnokság vasárnapi fordulójában. A Roma hét mezőnyjátékossal fejezte be a meccsét.

Nagy meccset játszottak Firenzében, pontosabban igen eseménydúsat. A korábban igazi rangadónak számító – na jó, most is presztízsszagú – meccsen a Roma háromgólos vereséget szenvedett, de ezúttal alighanem a római drukkerek is megbocsátják nekik a blamát.

Ugyanis három rómait is kiállított a játékvezető, más kérdés, hogy a tudósítások szerint jobbára jogosan. A 15. percben Juan szabálytalankodott a 16-oson belül, és Krkic is így tett a 86. percben. Mindkét alkalommal büntető és piros lap volt a “jutalom”. A két kiállítás között a 77. percben is volt egy, akkor Gago kapta meg második sárgáját.

A Fiorentina győzelme:

A Juventus a Cesena ellen aratott kétgólos sikerével az élre állt, újra a Milan elé került (a piros-feketék pénteken a Genoa otthonában győztek). Marchisio a találkozó 72. percben érvényesítette a hazaiak fölényét, majd egy kiállítás után jöhetett a mindent eldöntő második találat, büntetőből.

A Catania egy fantasztikus Ibarbo-gólnak köszönhetően kapott ki odahaza a Cagliaritól, ezt a találatot meg is kell néznünk. IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI A GÓLT.

A Juventus két gólja:

Eredmények – olasz bajnokság
Juventus – Cesena 2-0
gólszerzők: Marchisio (72.), Vidal (83., 11-esből)
piros lap: Antonioli (81.)
Fiorentina – Roma 3-0
gólszerzők: Jovetic (17., 11-esből), Gamberini (44.), Oliviera (86. – 11-esből)
piros lap: Juan (16.), Gago (77.), Krkic (85.)
Catania – Cagliari 0-1
gólszerző: Ibarbo (64.)
Bologna – Siena 1-0
gólszerző: Vaio (28.)
Chievo – Atalanta 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik