Foci

Manchester United-győzelem vezéráldozattal

A Manchester United 1-0-ra nyerni tudott az Aston Villa otthonában, de Javier Hernandez megsérült.

Sok szempontból rendhagyó volt az Aston Villa-Manchester United találkozó első félideje. Egyrészt a kezdő sípszó előtt megemlékeztek a walesi legendáról, a nemzeti csapat szövetségi kapitányáról, Gary Speedről.

Speed nemrégiben önkezével vetett véget életének. A két csapatból a hazai kapusnak, Shay Givennek, és a manchesteri Ryan Giggsnek az emlékezés különösen megrázó volt, ez a képekből is látszódott.

12 perccel a kezdés után a mexikói Hernandez nem tudott felkelni egy manchesteri támadás végén a földről a birminghami 16-os környékén. A gyúrók próbálták helyrehozni a lábát, de ez olyannyira nem sikerült, hogy sínbe kellett tenni a bal lábát. Le kellett cserélni a támadót, helyére Welbeck állt be.


Chicharito
kiesése nagy veszteség lehet Sir Alex Fergusonnak, hiszen a jövő héten a Basel ellen sorsdöntő meccset vív a Manchester a Bajnokok Ligájában.

A gól:


A-M footyroom.com by footyroom

Aztán a 20. percben, némileg váratlanul megszerezte a vezetést a United. Váratlanul, mert a hazaiak nyomtak jobban, főleg a sérülés utáni pillanatokban. Balról érkezett a beadás, amelyet Phil Jones vágott a kapuba. Ferguson a szokásosnál is jobban örült a Blackburntől érkező játékos góljának.

A 38. percben aztán jött a hazai dráma, Givent is le kellett cserélni, a kapuba Guzan állt be. A félidő végén 8 (!) percet hosszabbított a játékvezető, Lee Probert.

A második félidőben akadtak kisebb helyzetek mindkét oldalon, de újabb gól már nem született, fontos sikert aratott a Manchester United. A fordulóban győzni tudott a Chelsea, a Manchester City, a Tottenham és az Arsenal is.

Eredmények – asztalitenisz Top 12 Bajnokság
Aston Villa – Manchester United 0-1 (0-1)
gólszerző: Jones (20.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik