Foci

Idegenben ismét elsüllyedt a Sárga Tengeralattjáró

A Villarreal együttese továbbra is képtelen nyerni otthonától távol a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ezúttal a Málagától kaptak ki.

A Primera División 14. fordulójának hétfő esti zárómeccsén a hazai pályán szereplő Málaga már az 5. percben megszerezte a vezetést a Villarreal ellen, miután egy jobb oldali szöglet után a nyáron igazolt Jérémy Toulalan a hálóba fejelt.

A vendégek nem sokáig voltak hátrányban, bő tíz perc múlva ugyanis Marco Rubén egy gyors ellentámadás végén a léc alá bombázott, kiegyenlítve így az állást.

A szünet előtt nem sokkal aztán újabb találat született: Isco egy kapusról kipattanó labdát lőtt a hálóba, a Málaga pedig ismét előnybe került.

A második félidő 75. percében Toulalan kiállítása miatt emberelőnybe kerültek a vendégek, de újabb gólt már nem láthatott a nézősereg. A Málaga 2-1-es győzelmének köszönhetően begyűjtötte a három pontot, és a tabella 5. helyéről várja a folytatást.

A mérkőzés összefoglalója:

A Villarreal a most zajló szezonban hét idegenbeli meccsén nyeretlen maradt, nem csoda, hogy a Sárga Tengeralattjáró egyelőre csak a 12. pozíciót tudhatja magáénak.

Eredmény – Primera División
Málaga-Villarreal 2-1 (2-1)
Gólszerzők: Toulalan (5.), Isco (40.), illetve Marco Rubén (16.)
Kiállítva: Toulalan (75. – Málaga)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik