Foci

Beckham ázsiai túrán a Galaxyvel

Az angol futballsztár három mérkőzésen lép majd pályára, melyek egyben vélhetőleg az utolsó meccsei is lesznek az együttes színeiben.

David Beckham csapatával, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságot, az MLS-t megnyerő Los Angeles Galaxyval Ázsiában és Ausztráliában túrázik.

A 36 éves középpályás és csapata szerdán az indonéz válogatottal játszik Jakartában, majd két nappal később Fülöp-szigetek nemzeti együttesével találkozik Manilában. Végül december 6-án az ausztrál Melbourne Victory otthonában lép pályára.

A szervezők tájékoztatása szerint a jegyeladások, ha nem is kiemelkedően, de összességében jól haladnak Jakartában, ahol két nappal a mérkőzés előtt 20 ezer jegy talált gazdára, s a helyiek bíznak benne, hogy a nézőszám meghaladja majd a 40 ezret. Manilában a rendezők nem közöltek eladási adatokat, de a 13 ezres helyi aréna valószínűleg annak dacára megtelik majd, hogy a belépők kifejezetten drágák, még a legolcsóbb is 45 dollárnak megfelelő összegbe kerül. A melbourne-i meccsre ennél is többet, 60 dollárt kell fizetni a legrosszabb helyekért, s noha a Victory drukkerei felháborodásuknak adtak hangot emiatt, várhatóan telt ház lesz az Etihad Stadionban.

Beckham öt idényre szóló szerződése most jár le a Los Angeles Galaxynál, s ugyan még nem döntötte el, hol folytatja pályafutását, többször utalt arra, hogy szívesen visszatérne Európába, azaz könnyen lehet, hogy a rajongók most láthatják utoljára a Galaxy mezében futballozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik