Foci

A Chelsea újabb kudarcadagja

A labdarúgó angol Ligakupában sem megy a Chelsea-nek, a Kékek a Stamford Bridgen megint kikaptak a Liverpooltól.

Az angol Ligakupában a Chelsea-nek komolyabb tét nélkül nyílt lehetősége arra a negyeddöntőben, hogy a Manchester City ellen vasárnap ikszelő Liverpoolt eltángálja, revansot véve a másfél héttel ezelőtti, bajnoki fiaskóért.

Ehhez képest a Stamford Bridge népe azt látta, hogy kezezés miatt a 22. percben büntetőhöz jutottak a Vörösök, de Carroll a kapusba lőtte a labdát.

Az első játékrészben kímélték egymást és egymás kapuját a játékosok, hasonlóképpen folydogált a másik két nagy, az Arsenal és a Manchester City kevéssel később kezdődött meccse is.

A szünet után a Chelsea-hívek először végignézhették, ahogy Torresék a labdával eltalálják a kapufát, a gólvonalon álló ellenfél fejét, mindent a kapun kívül, aztán ahogy a Kékek öt perc alatt kettőt beszednek a jobban koncentráló Pooltól.

A folytatásban már nem változott az eredmény, a Liverpool idegenben verte 2-0-ra a Chelsea-t, az Arsenal Agüero hajrágóljával kikapott a Manchester Citytől az Emirates-ben, a Cardiff 2-0-ra verte a Blackburnt.

A Championshipben Priskin Tamás csapata, a Derby County 1-0-ra kikapott hazai pályán a Brightontól, a magyar légiós ezúttal csak egy sárga lapig jutott.

Eredmény – Angol Ligakupa, negyeddöntő
Chelsea-Liverpool 0-2 (0-0)
Gólszerzők:
Rodriguez (58.), Carroll (63.)
Arsenal-Manchester City 0-1 (0-0)
Gólszerző:
Agüero (84.)
Cardiff-Blackburn 2-0 (1-0)
Gólszerzők:
Miller (19.), Gerrard (50.)
Championship
Derby County-Brighton & Hove A. 0-1 (0-1)
Gólszerző: Mackail-Smith (13.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik