Foci

Ibrahimovic százados lett, gálázott a Milan

A címvédő AC Milan együttese hazai pályán egy félidő alatt kiütötte a Chievót és 4-0-ra nyert.

Nagyon bekezdett hazai pályán a hét közben a Bajnokok Ligájában a Barcelonával fantasztikus meccset játszó Milan, amely már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, Thiago Silva egy szögletet követően talált be. Kisvártatva Zlatan Ibrahimovic vált az este főszereplőjévé, ugyanis a hórihorgas svéd egy tökéletes emeléssel vette be az ellen kapuját, ezzel pedig megszerezte századik gólját a Serie A-ban.

Nem vette vissza a tempóból a címvédő, a félidő végéig még a visszatérő Pato, majd újra Ibrahimovic (ezúttal büntetőből) köszönt be, ha pedig Antonini kicsit pontosabb a szünet előtt, öt is lehetett volna közte. Fordulás után már a Milan hálójában táncolt a labda, Pellissier azonban lesről mattolta Ameliát, kifelé járt a szabadrúgás.

Ibrahimovic 100. gólja:

Kisvártatva Pato és Ibrahimovic nyűgözte le a nagyérdeműt, ám szenzációs összjátékuk után a brazil túl erősen küldte kapura a labdát, így odalett a ziccer. Még akadt pár helyzet mind a két oldalon, több találat azonban már nem született, ám a Milan drukkerei minden bizonnyal elégedettek voltak a látottakkal, főleg, hogy kedvenceik feljöttek a tabella második helyére a rivális Juventus mögé.

Eredmény – Serie A, 13. forduló
Milan – Chievo 4-0 (4-0)
Gólszerzők: Thiago Silva (8.), Ibrahimovic (16., 44. – 11-esből), Pato (33.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik