Foci

Kaposváron tüntettek a kecskeméti drukkerek

A Kecskemét labdarúgócsapatának szimpatizánsai Sallói István klubigazgató távozását követelték.

Amint arról már írtunk, szombaton a Kecskemét a négy hónapja nyeretlen Kaposvár vendégeként kapott ki 2-1-re. A gárda már a héten távozó Tomislav Sivic nélkül állt ki a 17. fordulóban esedékes bajnokira.

A találkozó a delmagyar.hu cikke szerint nem ért véget a hármas sípszóval, ugyanis a kecskeméti drukkerek Sallói István klubigazgató ellen tüntettek a kaposvári székház előtt. A korábbi válogatott labdarúgó nem ment ki a szurkolók elé, ugyanakkor Rózsa Pál intézett pár szót a szimpatizánsokhoz: a tulajdonos elmondta, a klubot ő építette fel, a tüntetők pedig ne merjék megkérdőjelezni a döntéseit. Felajánlotta, hogy aki a tavaszra szóló bérletet még Sivic menesztése előtt vette meg, az a jövő héten visszaválthatja azt. Kijelentette, hogy Sallói marad a klubnál.

A portál a helyszínen lévő szurkolóktól úgy értesült, hogy a tulajdonos fellépése csak olaj volt a tűzre, a szemtanúk szerint ugyanis Rózsa „arrogáns és nagyképű” volt.

Sallói ellen a találkozó alatt is végig tüntettek a kecskemétiek, akik a jövőben is a klubigazgató távozását fogják sürgetni. A korábban Újpesten és Diósgyőrben is közellenséggé váló szakember a napokban azt mondta honlapunknak, hogy neki semmi köze nem volt Sivic távozásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik