Foci

Megint a beugró Szabó István vezeti a KTE-t

Az eddigi pályaedző, Szabó István ül majd a Kecskemét kispadján a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésen.

Távozott a Kecskemét kispadjáról Tomislav Sivic, aki közös megegyezéssel szakított Rózsa Pál elnökkel.

Ahogyan arról írtunk, az érintettek nem kívánták kommentálni az elválást, az okokat csak sejti a focikedvelő közösség. A szerb szakvezető a hírek szerint Sallói István klubigazgatóval egyáltalán nem jött ki.

Utóbbi a Sport24-nek cáfolta ezt az információt, elmondása szerint nek nem volt beleszólása a szakmai ügyekbe. Sivicnek egyébként már vannak ajánlatai hazai klubtól és külföldről is, várhatóan hamarosan rá ios bólint az egyikre.

Rózsa Pál, a KTE tulajdonosa a Sport TV-nek adott telefonos nyilatkozatában azt mondta, Sivicnek azért kellett mennie, mert részt vett a játékosok által (és ezek szerint általa is) szervezett sztrájkban.

A KTE szombaton Kaposváron játszik majd, és időközben az is kiderült, hogy az eddigi másodedző, Szabó István ül majd a padon. A hazaiak eddig 11 döntetlent értek el a 16 forduló alatt, emiatt a mezőny hátsó felében tanyázik.

Szabó egy alkalommal tavaly már beugrott a szakmai feladatok ellátására, akkor is a Kaposvár volt az ellenfél. Azt a meccset 2-1-re elbukta a csapat.

A Kecskemét előtt egyébként még ott áll a Debrecen elleni két Magyar Kupa-találkozó, kérdés, ebben a helyzetben mire megy majd a címvédő a Loki ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik