Foci

Sallói nem érti a vádakat

Sallói István értetlenül áll azon médiaértesülések előtt, miszerint Tomislav Sivic az ő személye miatt távozott a kecskeméti kispadról.

Ahogyan arról beszámoltunk, szerda délután váratlanul távozott a kecskeméti labdarúgócsapat éléről a szerb szakvezető, Tomislav Sivic. A tréner közös közleményt adott közre Rózsa Pál tulajdonossal a klub hivatalos weboldalán.

Ebben nem indokolták meg a válás okait, és a delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatában sem tért erre ki a kecskeméti közönség körében igen népszerű szakember. A delmagyar.hu viszont úgy tudja, Tomislav Sivic egyértelművé tette, a jövőben nem kíván együtt dolgozni az ősszel kinevezett új klubigazgatóval, Sallói Istvánnal, aki több alkalommal is bele akart szólni a taktikába.

„Tomislav Sivicet egyenes embernek ismertem meg. Azt gondolom, ha problémája lett volna velem, akkor azonnal szól. Nem tette, így nem tudok mást feltételezni, rosszindulatú pletykáról van csak szó” – adott választ az okokat firtató kérdésünkre a kecskeméti klub igazgatója.


„Egy hónapja vagyok klubigazgató semmiféle kapcsolódási pont nincs a munkám és az első csapat között. Feladataim elsősorban a tervezett akadémia fejlesztésére, menedzselésére irányulnak, e mellett a klub marketingjére, az ajándéktárgy-kereskedelemre, a klub honlapjának fejlesztésére koncentrálódnak” – határolta be pontosan feladatkörét Sallói István.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik