Foci

A KTE-től távozó Sivicnek már vannak ajánlatai

Tomislav Sivic elárulta, hazai és külföldi csapatoktól is vannak ajánlatai, és minden bizonnyal hamarosan el is fogadja az egyiket.

Ahogyan arról beszámoltunk, szerda délután váratlanul távozott a kecskeméti labdarúgócsapat éléről a szerb szakvezető, Tomislav Sivic. A tréner közös közleményt adott közre Rózsa Pál tulajdonossal a klub hivatalos weboldalán.

Ebben nem indokolták meg a válás okait, és a delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatában sem tért erre ki a kecskeméti közönség körében igen népszerű szakember. Mindenesetre már csütörtökön elhagyja a várost, és hazautazik Szabadkára a családjához.

– Igaz, hogy megromlott a kapcsolata a klub vezetőivel Sallói miatt?

– Nem szeretnék már a múlttal foglalkozni, született egy döntés, úgy egyeztem meg a tulajdonossal, hogy korrekten válunk el, ezért nem szeretnék a miértről beszélni.

– Mihez kezd most? Vannak már ajánlatai?

– Először is gyorsan összepakolom a cuccaimat, és hamarosan indulok haza Szabadkára családomhoz, végleg költözöm Kecskemétről. A jövőmről még korai kissé beszélni, de vannak érdeklődők, így vélhetően hamarosan új csapat kispadjára ülök le.

– Marad Magyarországon?

– Van NB I-es és külföldi ajánlataim is, így konkrétan még nem tudom, hol folytatom. Várok egy kicsit, utána meghozom a döntést. Úgy érzem valamit sikerült letennem az asztalra, és szeretném folytatni a munkát.

– Mit üzenne a kecskeméti szurkolóknak?

– Azt, hogy biztassák továbbra is a KTE-t, előre kell nézni. Mindig éreztem a szurkolók szeretetét, ezt soha nem feledem. Most így alakult, megyünk tovább, köszönöm az eddigi biztatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik