Foci

A Fradi miatt változhat a MÁV menetrendje

A Diósgyőr és a Ferencváros vasárnapi rangadójára, amelyen biztosan telt ház lesz a MÁV különvonatot indíthat.

Az ősz legjobban várt mérkőzése egyben az utolsó bajnoki is lesz 2011-ben az OTP Bank Ligában. Az otthon remek mutatóval rendelkező Diósgyőr a Ferencvárost fogadja vasárnap este 18 órától.

A hangolás már elkezdődött, a Kaposvár elleni meccsen a Fradi drukkerei jórészt már a DVTK drukkereivel foglalkoztak, miközben Miskolcon már 10 nappal a találkozó előtt elfogyott minden jegy. A diósgyőriek a meccsre szabaddá tesznek olyan szektorokat is, ahol máskor nem ülhet senki. 15 ezer ember tekinti majd meg a találkozót.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a facebook profilján arról számolt be, a Magyar Államvasutak megváltoztathatja a menetrendet a Fradi drukkerei miatt.

“Körvonalazódik egy megállapodás a FTC és a MÁV között. Most vasárnap Diósgyőrben játszunk, s az utolsó menetrend szerinti vonat Budapestre kb fél 8-kor elmegy, s a meccsnek csak 8-kor van vége. A MÁV hajlik arra, hogy mentesítő vonatot indítson vasárnap este Miskolcról Budapest felé” – írta a politikus-sportvezető.

A kiemelt biztonsági kockázattal és vélhetőleg izgalmas játékkal kecsegtető, remek hangulatú mérkőzésről és annak előzményeiről, utózöngéiről mi is folyamatosan beszámolunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik