Foci

Wenger terveiben nem szerepel Henry

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Ágyúsok menedzsere elégedett csapata játékerejével, és megtiszteltetésnek érzi, hogy a francia csatár csapatával edz.

Thierry Henry jelenlegi klubjának, a New York Red Bullsnak véget ért a szezon az Egyesült Államokban, így felröppent egy pletyka, miszerint Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere egy rövid időre kölcsönveszi a támadót.

Az eset nem lenne szokatlan, hiszen korábban a szintén a tengerentúlon profiskodó David Beckhamet kétszer is így alkalmazta az olasz AC Milan.

Természetesen a londoniak menedzsere gyorsan elhessegette a kósza híreket, szerinte csupán csak arról van szó, hogy segítenek a 34 éves csatár ideális kondíciójának megtartásában: „Thierry jövője az USA-ban van, februárban visszatér. Mi abban segítünk neki, hogy a legjobb állapotban maradjon. Imádja a focit és az Arsenalt, így velünk tart a közös tréningeken, számunkra pedig ez öröm és megtiszteltetés. Ő egy legenda, és még mindig nagyszerű játékos”.

Az gall támadó 1999 és 2007 között szolgálta az Arsenalt, ez idő alatt 226 gólt szerzett, ezzel a klub történetének legeredményesebb játékosa.

Henry újra az Arsenal edzésén:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik