Foci

Nincs visszaút Tévez számára

Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője nem változtatta meg véleményét az argentin támadóról.

Az olasz szakember kiemelte: nem változott a helyzet azok után sem, hogy Carlos Tévez a múlt héten engedély nélkül hazarepült.

“Tudom, hogy Argentínában van, de azt nem tudom, hogy mit csinál ott” – mondta Mancini.

Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést, ám az edzéseket azóta sem látogathatta Tévez.

A dél-amerikai játékos elvileg múlt szerdán kezdte volna meg az egyéni tréninget, ám kiderült, hogy hazautazott családjához. A Premier League-ben éllovas egyesület válaszul közölte, hogy a légiósnak további fegyelmi intézkedésekkel kell szembenéznie.

Menedzsmentje szerint Tévez – aki korábban bejelentette, hogy a bírsága miatt pert fontolgat Mancini ellen rágalmazás okán – a januári átigazolási időszakban elhagyja a manchesterieket. A klub ugyanakkor fenntartja, hogy csak akkor adja el őt 2012 elején, ha megfizetik a 40 millió fontos árát. A játékos szerződése még csaknem három évig él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik