Foci

Őrizetben egy szarvasi FIFA-licences menedzser

Ezúttal egy FIFA-licences játékosügynököt vettek őrizetbe Szarvason, a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére arról számolt be, hogy kollégái a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival együtt délután nemcsak őrizetbe vették a menedzsert, hanem házkutatást is tartottak nála, melynek során lefoglalásra is sor került.

A magyar szövetség honlapján megtalálható, MLSZ-engedéllyel rendelkező játékosügynökök listáján egyetlen szarvasi található: K. Zsolt.

A szóvivő azt is elárulta: a szombaton őrizetbe vett kozármislenyi labdarúgó, A. Attila, valamint a Vasas-Híd hétfőn őrizetbe vett játékosa, S. László egyaránt részletes, feltáró jellegű, beismerő vallomást tett. Kedden mindkettőjük őrizetbevételét megszüntették, így a továbbiakban szabadlábon védekezhetnek.

Hozzátette: az őrizetbe vett személyt még ma kihallgatják.

A héten több labdarúgót is elkaptak, először a Kozármislenyben futballozó A. Attilát, majd a Vasasban, a Siófokban és az MTK-ban is játszó Sütő Lászlót vették őrizetbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik