Foci

Kórházban az angolok edzője

Kórházba került Ray Clemence, az angol futballválogatott kapusedzője, aki így biztosan kihagyja a svédek elleni mérkőzést.

Anglia válogatottja barátságos válogatott mérkőzést játszik kedd este Svédország ellen. Nem utazott azonban a kerettel a a csapat kapusedzője, Ray Clemence, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba pénteken.

A kapusedző a pénteki Spanyolország elleni, 1-0-ás győzelemmel végződő barátságos meccsen sem volt a kispadon, bővebb hír még nincs a kapusedző állapotáról.

Ray Clemence 63 éves és 61 mérkőzést nyert már az angol válogatottal, ahol Fabio Capello az ötödik menedzser azóta, hogy ő irányítja a csapat kapusedzéseit. Clemence annak idején játszott a Scunthorpe csapatánál, majd a Liverpool kapusaként szinte minden trófeát elnyert. A vörösök csapatában utoljára a Real Madrid ellen 1-0-ra megnyert KEK-döntőn védett.

“Ray szeretné megköszönni a kedves SMS-eket, amiket az aggódó szurkolók küldtek számára.” – adta ki a nyilatkozatot az FA, vagyis az Angol Labdarúgó Szövetség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik