Foci

Így kezdünk Liechtenstein ellen

Tőzsér és Feczesin is a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában kap helyet a ma esti Albert Flórián-emlékmérkőzésen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint Egervári Sándor a Liechtenstein elleni barátságos találkozón egyből a kezdőcsapatban számol az újonnan meghívott Tőzsér Dániellel és Feczesin Róberttel, valamint az első perctől a pályán lesz Kádár Tamás is, aki a meccs után visszatér az U21-es keretbe.

“Bő kerettel dolgoztunk az elmúlt napokban, a huszonnégy játékos közül szeretnék minél többet mérkőzés közben is megnézni, kíváncsian várom, hogy az új játékosok hogy oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A mérkőzés részben a kísérletezés jegyében telik, de feltétlenül győzni szeretnénk, és jó játékkal tisztelegni Albert Flórián emléke előtt. Akad több olyan játékos, aki ezúttal a kispadra sem fért oda, de Poznanban tagja lesz a lengyelek elleni kezdőcsapatnak” – idézi a szövetségi kapitány szavait az mlsz.hu.

Kezdőként fut majd ki a pályára a bokasérülése után nemrég visszatérő Gera Zoltán, valamint a kulcscsonttörése után felépült Dzsudzsák Balázs is.

A mérkőzés 18 órától veszi kezdetét, a Puskás Ferenc Stadionba az összes ingyenes jegyet lefoglalták a szurkolók.

A kezdőcsapat
Bogdán Ádám – Lázár Pál, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás – Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs – Feczesin Róbert, Priskin Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik