Foci

Bale kell a Barcelonának

A katalán sztárgárda rajta tartja a szemét a walesi labdarúgón, akit a Tottenham Hotspur 40 millió font alatt sehová sem enged.

Albert Valenti, a gránátvörös-kékek tanácsadója a múlt vasárnap a helyszínen tekintette meg a Fulham – Tottenham angol bajnokit a Craven Cottage-en, Gareth Bale pedig egy góllal és egy assziszttal járult hozzá csapata 3-1-es győzelméhez.

Valenti a spanyol Cadena COPE rádiócsatornának beszélt az élményeiről, a szakember pedig el volt ájulva a 22 esztendős szélső produkciójától. A tanácsadó elárulta, Katalóniában nem sikerült megegyezni a francia Eric Abidallal a folytatásról, és mivel Bale-t a középpálya mellett a védelem szélén is be lehet vetni, így Pep Guardiola komolyan elkacérkodott a gondolattal, hogy Barcelonába kellene csábítani a walesi tehetséget.

A Premier League előző szezonjában a legjobb játékosnak járó kitüntetést kiérdemlő Bale-t a fél világ körbeudvarolta a nyáron, Daniel Levy klubelnök azonban csak minimum 40 millió fontért cserébe hajlandó lemondani róla. A katalán módit ismerve nem kizárt, hogy a Barca vezetői valahogyan kigazdálkodják a walesi vételárát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik