Foci

Tévez továbbra is tesz a Cityre

Angol lapinformációk szerint Carlos Tévez továbbra sem áll be a sorba Manchesterben, most elfelejtett visszatérni a klubhoz.

Az argentin sztárcsatár és klubja közt egyre jobban elmérgesedik a helyzet. Carlos Tévez legutóbb kapott egy kis kimenőt a Citytől, ő pedig ezt arra használta fel, hogy engedély nélkül elutazott hazájába a családjához. Szerdán már a csapat carringtoni edzőbázisán kellett volna lennie – ám ő nem jelent meg a tréningen.

A 27 esztendős labdarúgó körül amúgy is forr a levegő, mint ismert, a klub állítása szerint megtagadta a játékot a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amiért egy ideig eltiltották az első csapat edzéseitől, majd négyheti bérének befizetésével büntették, amit aztán a profi labdarúgókat tömörítő szervezet közbenjárásának is köszönhetően megfeleztek. Mindenesetre Roberto Mancini vezetőedző már korábban kijelentette, hogy ő végzett a játékossal.

A szigetországban természetesen vezető hír Tévez újabb botránya és számos szakíró állítja, többé nem látjuk a City mezében az előző szezon csapatkapitányát, januárban pedig eligazol az Eastlandről – amit igazándiból már a nyáron is szeretett volna.

A héten egyébként egy másik labdarúgót is büntetett a klub, Kolo Tourénak amitt kell 740 ezer fontot betennie a közös kasszába, hogy fél évre eltiltották doppingvétség miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik