Foci

Dzsudzsák: Mourinho vagy Hiddink kell az Anzsinak

Dzsudzsák Balázs szerint egy igazi nagyágyú kellene az Anzsi Mahacskala kispadjára, honfitársunknak konkrét elképzelése is van.

Dzsudzsák Balázzsal még mindig előszeretettel foglalkoznak Hollandiában. A tekintélyes Voetbal International szerdán például két anyagot is megjelentetett vele kapcsolatban: az egyikben kifejtik, hogy úgy él Oroszországban, mint egy hollywoodi sztár, a másik pedig egy interjú a labdarúgóval.

A magyar válogatott játékos elmondta, szerinte Guus Hiddink, vagy José Mourinho kell a dagesztáni együttes kispadjára.

„Amikor a PSV-nél voltam mindenki Hiddinkről beszélt, de Törökországban és Oroszországban is ódákat zengnek róla. Ő egy speciális edző, olyan, mint Mourinho. Kettejük közül kell nekünk valaki, mert ők tudják, hogyan kell felépíteni egy csapatot” – mondta a magyar válogatott szélső a Voetbal Internationalnak.

Jelenleg Roberto Carlos játékosedzőként tevékenykedik az Anzsinál azóta, mióta Gadzsi Gadzsijev vezetőedző munkáját megköszönték szeptember végén. Ugyanakkor az nem titok, hogy a téli szünetben új tréner érkezik az együtteshez. “Ha az elnök akar valakit, akkor ne lepődjön meg senki azon, ha változás történik a kispadon.”

Az Anzsi a nyolcadik helyen zárta az orosz bajnokság alapszakaszát, a Mahacskala így a felsőházi rájátszásban küzdhet meg az európai kupaporondot érő helyek egyikéért.

„Ma még senki sem merné azt állítani, hogy Mourinho Dagesztánban köt ki, de ki tudja? Lehet egyszer, miután Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal az Anzsi idejön. Ez igaz lehet Cristiano Ronaldóra is” – zárta le a gondolatmenetet Dzsudzsák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik