Foci

Détári: Nagyon nehéz hét van mögöttünk

A Ferencváros labdarúgócsapatának szakvezetője mindkét együttesnek gratulált a Paks elleni döntetlent követően.

Három győzelem után vesztett pontokat a Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Ligában, miután hazai pályán – hiába játszottak összességében jobban – csak gólnélküli döntetlenre voltak képesek a Paks ellen.

A mérkőzés előtt a múlt héten hétfőn elhunyt Albert Flóriánra, a FTC legendájára emlékeztek az egyetlen magyar aranylabdásról elnevezett stadionban – a pályán és a lelátón is égtek a gyertyák, miközben néma csend települt az Üllői úti létesítményre.

Albert Flóriánra emlékeztek a mérkőzés előtt:

Détári Lajos, a zöld-fehérek vezetőedzője a mérkőzés utáni értékelésében elmondta, nagyon nehéz héten van túl a csapata. “Próbáltunk úgy készülni a meccsre, ahogy szoktunk, ugyanazokat a gyakorlatokat végeztük, de most nem mindig tudtunk csak erre összpontosítani… Gratulálok mindkét csapatnak a hozzáállásához és a játékához. Most jön két hét szünet, ezt megpróbáljuk minél jobban kihasználni és gőzerővel készülni a Kaposvár ellen” – idézi a szakvezető szavait az ftc.hu.

A vendég paksiak előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre, de Kis Károly vezetőedző a találkozó után úgy nyilatkozott, mindenképp jó az egy pont a Fradi otthonában. “Szervezetten védekeztünk, ennek köszönhetjük a döntetlent. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, kielemeztük a Ferencvárost, tudtuk, hogy mik az erősségei és a gyengéi. A védelmünk ezúttal jól működött, de volt egy-két veszélyes ellencsapásunk is. Összességében elégedett vagyok” – fogalmazott Paks mestere.

A találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik