Foci

Három győzelem után torpant meg a Fradi

Hiába játszott jobban a Ferencváros az MVM Paksnál, 0-0-s döntetlennel zárult az OTP Bank Liga őszi szezonja.

A találkozót megelőzően emlékeztek meg a Ferencváros hét elején elhunyt legendájáról, Albert Flóriánról. Az egykori kiválóság nevét viselő stadion sötétbe borult, a kezdőkörben pedig meggyűjtöttek egy gyertyát, amelyről minden egyes játékos meggyújtott még egyet. Közben a lelátón is pislákolt a láng – a jelenetsor néma csöndben zajlott.

A találkozón nem sok minden történt egészen a 23. percig, amikor is Somalia fejesét követően elkönyvelhettük a meccs első helyzetét, valamint Csernyánszki Norbert első nagy védését, az alsó sarokba tartó labdát ütötte ki a paksiak hálóőre. A folytatásban a tolnaiak előtt is adódott két ziccer, azonban a szünetig nem született gól.

Fordulást követően Kis Károly legénysége kezdett lendületesebben, majd a Fradi percei következtek, ám a hazaiak hiába kísérleteztek rendületlenül, nem tudták bepréselni a kapuba labdát. A túloldalon a vendégek előtt adódott nagy lehetőség, ám Vayer a kapu torkából lőtt az égbe. Már a hajrában jártunk, amikor meccslabdája volt a tolnaiaknak, azonban Böde kulcsszituációban lyukat rúgott, pedig senki sem zavarta.

A végén Détári Lajos fiai hiába rohamoztak, nem sikerült megszerezni a győztes gólt (Pölöskey lövése a felső lécen csattant), 0-0 lett a vége. A Fradi így három győztes meccs után veszített újra pontokat.

Eredmény – OTP Bank Liga, 15. forduló
Budapest, Albert Stadion, 10 ezer néző, Vezette: Andó-Szabó
Ferencváros – MVM Paks 0-0
Ferencváros: Jova – Maróti (Lisztes, 73.), Balog Z., Klein, Junior – Jovanovic, Hakola, Otten, Józsi (Oláh, 82.) – Pölöskey, Somalia (Tóth B., 87.) Vezetőedző: Détári Lajos
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Báló – Bartha, Sifter, Böde, Sipeki – Szatmári L., Vayer (Magasföldi, 75.) Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző:
Sárga lap: Lisztes (79.), illetve Sifter (36.), Magasföldi (85.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik