Foci

Békéscsaba-Fradi és KTE-Debrecen meccs a kupában

A Sport 2 stúdiójában kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa következő fordulójának párosításait. Pikáns meccsekre is van kilátás.

Először rendezték meg a Magyar Kupa aktuális körének sorsolását egy televízóstúdióban. A Sport 2-n vasárnap esténként sugárzott Harmadik Félidő című műsor keretében bonyolítoták le a sorsolást a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei jelenlétében.

Tőzsér Dániel segítkezett az eseménynél, a Genk légiósa húzta a hazai pályán kezdő csapatokat, a műsorvezető Takács Rita pedig az ellenfeleket.

A legszerencsésebb együttes talán a Kaposvár volt, Sisa Tibor együttese az NB III-as Putnokot kapta. Biztosan lesz NB II-es gárda a legjobb nyolc között, hiszen a Baja a Kozármislennyel került össze.

A Ferencváros is másodosztályú csapattal küzdhet meg, méghozzá a Keleti-csoportban menetelő Békéscsabával. Az Újpest is mákos volt, hiszen a Kaposvár második együttesével vívhat.

A kupa címvédője, a Kecskeméti TE a lehető legnehezebb ellenfelek egyikét kapta. Más kérdés, hogy tavaly a Debrecent oda-vissza megverte Tomislav Sivic együttese az elsőség felé vezető úton.

A Videoton a szombathelyiekkel, a Győr a Diósgyőrrel meccsel, míg az MTK a Pécs ellen próbál meg másodosztályú csapatként érvényesülni.

Az első mérkőzéseket november 30-án, a visszavágókat december 3-án játsszák.

A Magyar Kupa párosítása
Békéscsaba – Ferencváros
Diósgyőr – Győri ETO
Bajai LSE – Kozármisleny
Kaposvár II – Újpest
Kecskeméti TE – DVSC-TEVA
Putnok – Kaposvár
Videoton – Haladás Sopron Bank
MTK – Pécsi MFC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik