Foci

Csertői: “gratulálok a csapatnak”

A Győr majdnem elszórakozta a meccset, de végül a Pápa elleni győzelemmel rekordmennyiségű ponttal zárta a bajnokság felét.

A labdarúgó OTP Bank Liga egyik bajnokesélyese, a Győri ETO eleinte megkönnyítette saját dolgát a Pápa elleni pénteki hazai meccsen, egy óra után már három góllal vezetett Csertői Aurél csapata.

A hajrában azonban hagyták feltámadni a Pápát, és a végén Stevanovic mentette meg a három pontot, amikor Ferenczi fejesét hárította.

Az ETO 3-2-re nyert, és a 15.fordulóban már 34 pontnál tart, ami egyrészt rekord, másrészt ugyanannyi, mint az éllovas Debrecené, igaz a Loki még nem lépett pályára a 15. fordulóban.

A mérkőzés összefoglalója:

Az ETO edzője, Csertői Aurél fejcsóválva, de mosolyogva értékelt az eto.hu-nak a mérkőzés után, amelynek legjobbjául Dudás Ádámot választották, aki jutalmul egy hatalmas perecet kapott.

“Belőttük a góljainkat, utána viszont magunkra húztuk az ellenfelet, erre máskor figyelnünk kell. Gratulálok a csapatnak a 34 ponthoz” – mondta Csertői a lefújás után.

Ifj. Bene Ferenc, a Pápa vezetőedzője abban bízik, hogy hosszabb távon javulni fog a védekezésük.

“Ha így tudunk futballozni, ahogy a második félidőben, akkor van jövőnk. Az aggaszt, hogy sok gól van beadásból, helyezkedési hibából, ezen változtatni kell, mert belekényszerítenek minket a szimpatikus vesztes szerepébe, de erre nem vagyok kíváncsi” – mondta a Lombard nemrég kinevezett trénere.

Dudás Ádám és Csertői Aurél nyilatkozata:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik