Foci

Németh Krisztián újra itthon játszik

Ahogyan korábban már megjósoltuk, Németh Krisztián ma hivatalosan is az MTK Hungária csapatához szerződött és szomaton játszik is a Sopron ellen.

Portálunk elsőként számolt be arról, hogy Németh Krisztián minden bizonnyal az MTK labdarúgója lesz, legalábbis december 31-ig.

Az egyiptomi U20-as világbajnokság egyik magyar sztárja néhány meccs erejéig visszatér a kék-fehérekhez, ahol már játszott 2005 és 2007 között. A még mindig csak 22 éves támadó a Liverpool, a Blackpool, az AEK Athén, az Olympiakosz és az Olympiakosz Volosz után futballozik újra a Hungária körúton.

A támadó pénteken írta alá a szerződést Domonyai László vezérigazgatóval, és akár már a hétvégén pályára léphet.

“Sokakat talán meglep a döntésem, de ez számomra szinte magától értetődő volt azt követően, hogy világossá vált, januárnál előbb nincs esélyem arra, hogy megfelelőnek tartott külföldi klubba igazoljak. Számos magyar klub is megkeresett az elmúlt hetekben, mindenkinek megköszöntem az invitálást, de bennem fel sem merült, hogy itthon az MTK-n kívül más klubban is pályára lépjek” – olvasható Németh Krisztián nyilatkozata az MTK hivatalos weboldalán.

“A sérülésem után itt kezdtem el edzeni, sokat köszönhetek Garami Józsi bácsinak, és amikor megkérdezte, hogy nem lenne –e kedvem játszani is, azonnal igent mondtam. Az elmúlt hetekben itt edzettem, és nagyon jól éreztem magam a srácok között, akiknek egy részével még játszottam is együtt. Ha minden jól megy, akkor a Magyar Kupa és a Liga kupa-meccsekkel együtt játszom majd nyolc mérkőzést, és most pont erre van szükségem, hiszen június óta nincs tétmeccs a lábamban” – mondta a Némó becenévre hallgató tehetséges labdarúgó.

Németh Krisztián által elmondottak egyúttal azt jelentik, hogy minden bizonnyal szombaton már játszani is fog a Sopron elleni bajnokin. Ugyanis az év hátralévő részében a három bajnokival együtt éppen nyolc mérkőzés lesz… Úgyhogy aki élő egyenesben szeretné látni a Liverpool egykori játékosát, annak szombaton a Hungária körúton a helye!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik