Foci

Jegyet kell váltani a Liechtenstein elleni ingyenes meccsre

A belépés ingyenes lesz a Puskás Ferenc Stadionban jövő pénteken sorra kerülő válogatott futballmeccsre, de a szurkolóknak jegyet kell váltaniuk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján az olvasható: fizetni nem kell a belépőkért, de azok megváltása kötelező, csak jeggyel rendelkező drukkerek juthatnak be a stadionba a magyar labdarúgó-válogatott Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésére. Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek meg a létesítményhez, mert a beléptetés ugyanúgy zajlik majd, mint a korábbi találkozókon, lesz ruházat- és csomagátvizsgálás is.

A belépőket hétfő délelőtt 9 órától lehet megváltani az IBUSZ irodákban, az internetes foglalásra ugyancsak ettől az időponttól lesz lehetőség.

A liechtensteiniek elleni összecsapás helyszíne eredetileg Székesfehérvár lett volna, ám Albert Flórián halála miatt az MLSZ elnöksége arról határozott csütörtöki ülésén, hogy a találkozót a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg. A választás az indoklás szerint azért esett az egykori Népstadionra, mert az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó a Ferencvárossal és a magyar válogatottal is ebben a stadionban játszotta legtöbb mérkőzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik