Foci

Beckham repíti a Galaxyt

Megtérülni látszik a David Beckhambe fektetett pénz és bizalom a Los Angeles Galaxynál.

Nincs mese, kijelenthetjük, hogy a 115-szörös válogatott angol labdarúgó semmit nem csinált Los Angelesbe szerződése óta. A klub azért szerződtette, mert az MLS kupára vágyott, ehhez képest fikarcnyit sem segített a csapaton.

Egészen tegnap estig. A Beckham-szimpatizánsok bizonyára örülnének, ha a nyakig tetovált szélső a spanyol és az angol bajnoki címe után újabb trófeával gazdagodna. Egyre közelebb ehhez a Galaxy, hisz csütörtök este 2-1-re legyőzte a New York Red Bulls csapatát, így 3-1-es összesítéssel bejutott az MLS Cup legjobb 4 csapata közé.

A csapat október végén megnyerte a Nyugati Konferenciát, így egyenes úton jutott a negyeddöntőbe, ahol Beckham óriási játékával a New Yorkon is továbblépett a gárda. A szélső előbb gólpasszt adott Mageenek, majd kiharcolt egy büntetőt, amit Donovan értékesített is.

A Los Angeles Galaxy az elődöntőben a Real Salt Lake csapatával méri össze tudását, cél a döntőbe jutás. Beckham pedig ígéri, hogy szerződésének utolsó évében bebizonyítja: nem véletlenül bízott benne az amerikai csapat.

A Galaxy győzelme a Red Bulls felett:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik