Foci

Az m1 közvetíti Albert Flórián temetését

A 70 éves korában elhunyt Császár búcsúztatása vasárnap délben lesz, a köztelevízióban is nyomon követhetjük.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint az m1 vasárnap déltől közvetíti Albert Flórián temetését. A közvetítés műsorvezetője Novotny Zoltán lesz.

“A végső búcsú sugárzásával rója le tiszteletét a közmédia minden idők egyik legtechnikásabb futballjátékosa, az egyetlen magyar aranylabdás, a Császár előtt. Hálásak vagyunk azért, hogy Albert Flórián a köztelevízió és a közrádió csatornáin keresztül is rengeteg örömteli, büszkeségre okot adó 90 percet szerzett a magyar embereknek” – közölte Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója.

A közvetítésre a pénteki naptól kép- és hangspotok hívják fel a figyelmet az m1, a Duna és a Kossuth Rádió csatornáin, a sírnál pedig a közmédia képviselői is elhelyezik majd koszorújukat. Az előzetes hírekkel ellentétben az óbudai temetőben is el lehet majd búcsúzni a Császártól.

Albert Flórián hétfő hajnalban hunyt el.

Azóta a hazai és a nemzetközi közélet képviselői fejezték ki részvétüket a család és a Ferencváros számára. A magyar válogatott az MLSZ döntése alapjén Albert tiszteletére a Puskás Ferenc Stadionban fogadja majd Liechensteint, a Ferencváros csapata pedig tiszta feketében játszik majd a Paks ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik