Foci

Kisebb szívműtéten esett át a Tottenham menedzsere

A beavatkozás jól sikerült, de Harry Redknapp nem utazik el a Tottenham Rubin Kazany elleni idegenbeli Európa Liga-találkozójára.

A Tottenham Hotspur kedden este jelentette be, hogy a Rubin Kazany elleni idegenbeli mérkőzésre nem utazik el a csapat menedzsere, Harry Redknapp.

A klub később pontosítást adott ki, amelyben jelezte, kisebb szívműtét vár a trénerre szerdán, aki így egy ideig nem ülhet a kispadon (vagy inkább nem állhat előtte a munkamániás szakember) – olvasható az ESPN riportjában.

“Jól érzem magam, különböző vizsgálatokat végeznek majd el rajtam, ennyi az egész. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva újra csatlakozhatok a csapathoz” – mondta még kedden Redknapp.

Szerdán délután a klub hivatalos honlapján közölte, hogy a 64 éves szakember átesett a koszorúér-tágító beavatkozáson. Mint közölték, Redknapp jól van, és várhatóan 48 óra múlva elhagyhatja a kórházat.

A Tottenham hét pontjával vezeti az A-csoportot az Európa Ligában, mögötte a PAOK 5, a Kazany 4, a Shamrock Rovers 0 pontos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik