Foci

Óriási balhé, ökölharc egy román focimeccsen

Elképesztő jelenetek zajlottak a Petrolul Ploiesti-Steaua Bucharest mérkőzésen, miután egy drukker a pályára rohant és megütött egy játékost.

Mindig tud meglepetést okozni a labdarúgásnak hívott sportág, sokszor persze a magukról megfeledkezett szurkolók miatt. A román első osztályú Petrolul Ploiesti-Steaua Bucharest találkozó alighanem a futballtörténelem nagykönyveibe is belekerül.

A meccs első félidejének vége teljes káoszba torkollott. A Steaua akkor már 2-0-ra vezetett, köszönhetően a 36. és a 45. percben szerzett góloknak. Egy magából kikelt drukker a 45. percben berohant a pályára és ököllel hátulról fejbe ütötte a 30 éves vendégvédőt George Galamazt.

A drukker és az említett jelenet:

Ekkor számos Steaua-játékos a védelmére kelt, és ütni kezdték a drukkert. A játékvezető Novak Martinovicot és Razvan Stancát kiállította az incidens után.

Pár másodperccel azután, hogy lecsillapodtak a kedélyek és a meccs újraindult, egy égő fáklyát dobtak a pályára, amely el is találta a Steaua játékosát, Ciprian Tatarasanut. A játékvezető húsz perc kényszerszünet után lefújta a találkozót.

Egy hosszabb összefoglaló az eseményekről:

A román források azt valószínűsítik, hogy a meccset 3-0-val a Steaua kapja majd, a Ploiesti pályáját pedig bezárják egy időre. Tatarasanut és Galamazt is kórházban ápolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik