Foci

Így néz ki most a Puskás Ferenc Stadion

Bár a tervek szerint elkezdődött volna a Puskás Ferenc Stadion bontása, a legújabb hírek az ötlet jegeléséről szólnak.

Még bizonytalan, mi lesz a Puskás Ferenc Stadion sorsa. Nemrég számoltunk be róla, hogy Fürjes Balázs, a budapesti nagyberuházásokért felelős, nemrégiben kinevezett kormánybiztos a Világgazdaságnak elismerte: nincs döntés a létesítményről. (A fenti képre kattintva nyílik meg a galéria!)

A magyar válogatott öltözője egy jakuzzival

Azt is elmondta, nem ő hozza meg majd a végső döntést, de a beruházás nagy drága lenne, és érdemesebb lenne két kisebb stadion felépítésével javítani a sportág létesítményhelyzetén – itt a Ferencváros és a Debrecen stadionjáról beszélt.

Egy nem használt feljáró

“A világgazdasági körülmények, a gazdasági nehézségek mind takarékosságra intenek. Furcsa lenne, ha ebben a helyzetben a stadionépítés központi téma lenne. Az tény, hogy a programokat el kell indítani, a tervezést, az előkészítést, illetve a költségek tervezését is, azonban a Puskás Stadion esetében még a bontási költségek is sokmilliárdosak. Amíg a költségvetés nem tartalmazza az átépítésre szánt összeget, felelőtlenség lenne ezzel érdemben foglalkozni, az MLSZ pénze kevés a stadion átépítésére” – ezek már Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék korábbi elnökének mondatai, aki a Digi Sport egyik reggeli műsorában, mint az MLSZ egyik elnökségi tagja szólt a jelenlegi helyzetről.

A bejárat a Rákosi-páholy felé – még sarlóval és kalapáccsal

Bajnoki szinten elbúcsúztatták a stadiont a Vasas-Ferencváros találkozóval, igaz, senki sem jelezte a szervezőknek, hogy többé egyetlen NB I-es meccset sem lehet rendezni az ódon falak között.

A titkos alagútban épp egy Fiat 500-as áll magányosan

A stadion korábbi sajtóközpontja

Legutóbb a magyar válogatott játszott a stadionban,a finnek elleni Eb-selejtezőn, október 11-én.

Akár filmet is lehetne forgatni a retró reklámok közepette a stadion rejtett zugaiban

A következő hazai találkozó Székesfehérváron lesz, Liechenstein ellen, november 11-én.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik