Foci

Kaká újra a brazil keretben

Mano Menezes kapitány újra behívta a brazil válogatott keretébe a Real Madrid játékosát, Kakát.

A 29 éves játékos legutóbb a dél-afrikai világbajnokságon, a Hollandia ellen elvesztett negyeddöntőben szerepelt hazája válogatottjában.

Az egykori Aranylabdás Kaká hosszan tartó sérülése és formahanyatlása után ismét korábbi fényében játszik klubcsapatában, a Real Madridban. Természetesen ez Mano Menezes szövetségi kapitány figyelmét sem kerülhette el, aki a következőket mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón:

„Én mindig is hangoztattam, hogy ha visszatér korábbi formájához, és újra elkezd játszani klubcsapatában, akkor lesz helye a válogatottban. Ez egy remek alkalom számára.”

A játékmester a két soron következő barátságos mérkőzésen bizonyíthatja a szövetségi kapitány meglátásait, Gabon és Egyiptom legjobbjai ellen.

A brazil válogatott kerete
Kapusok: Neto (Fiorentina), Diego Alves (Valencia)
Védők: Daniel Alves (Barcelona), Fabio da Silva (Manchester United), Alex Sandro (Porto), Marcelo (Real Madrid), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Chelsea), Luisao (Benfica),  Adriano (Barcelona)
Középpályások: Lucas Leiva (Liverpool), Elias (Sporting Lisbon), Sandro (Tottenham), Luiz Gustavo (Bayern München), Hernanes (Lazio), Bruno Cesar (Benfica), Fernandinho (Shakhtar Donetsk), Kaká (Real Madrid), Dudu (Dinamo Kijev), William (Shakhtar Donetsk)
Támadók: Kleber (Porto), Jonas (Valencia), Hulk (Porto)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik