Foci

Hajnal Stuttgartja és a Bayern is továbbment a kupában

A Német Kupa szerdai játéknapjának esti mérkőzésein a nagycsapatok nem hibáztak.

A Bayern München a másodosztályú Ingolstadt együttesével találkozott a Német Kupa második fordulójában.

A 33. percben megszerezte a vezetést a müncheni csapat. Thomas Müller volt eredményes, miután Timoscuk átívelte neki a labdát a jobbösszekötő helyére, levette a játékszert, befelé cselezett, faképnél hagyta Finket, és egy védőn megpattanva a labda a lövése után kikötött a kapuban (1-0).

A második félidő remekül indult a münchenieknek, mert Alaba kettőre növelte a csapat előnyét. A Bayern egyébként azok után, hogy a Bajnokok Ligájában a Napoli otthonában csak döntetlent ért el, a bajnokságban kikapott a Hannovertől. Ez a meccs döntött arról, hullámvölgybe került-e Jupp Heynckes együttese. Nos, nem.


Contento
hat perccel később Petersennek adott gólpasszt, az 54. percre tehát 3-0-ra alakult az állás. Ugyanúgy a norvég játékos talált be legközelebb, akkor Kross adta a gólpasszt, igaz, ő Pranjicnak szánta a lasztit (4-0). Rafinha sem maradt le, kicicázták az ingolstadti védőket a 82. percben, majd a slusszpoén Usamié lett a 90. percben (6-0).

A Stuttgart is magabiztosan nyert, méghozzá Hajnal Tamással a kezdőcsapatban. A mi fiunk a 75. percig a pályán volt, akkor Kuzmanovic váltotta. A Stuttgart magabiztosan nyert. A Kaiserslautern csak hosszabbítás után tudta megverni a tavaly még első osztályú Eintracht Frankfurtot.

A nap további mérkőzéseiről ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz.

Eredmények – Német Kupa, 2. kör
Bayern München – Ingolstadt 6-0
gólszerzők: Müller (33.), Abala (49.), Petersen (54., 71.), Rafinha (82.), Usami
VfB Stuttgart – FSV Frankfurt 3-0
gólszerzők: Hemlein (4.), Cacau (38.), Traore (89.)
Erzgebirge Aue – Nürnberg 1-2
gólszerzők: Konig (78.), illetve Esswein (63.), Mendler (68.)
Eintracht Frankfurt – Kaiserslautern 0-1 – hosszabbítás után
gólszerző: Sukuta-Pasu (118.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik