Foci

Visszavitték az ellopott focicsukákat

Pár nappal ezelőtt a Kaposvár labdarúgócsapatának öltözőjét kirabolták, rengeteg stoplis cipőt vittek el. Most a tolvajok visszavitték azokat.

Múlt héten pénteken írtunk arról, hogy veszélybe került a Haladás-Kaposvár OTP Bank Liga-mérkőzés megrendezése, mivel a somogyi csapat öltötőjét kirabolták, és a játékosoknak nincs elég cipője.

A bajnokit lejátszották (1-1 lett a végeredmény), a csapat tagjai kölcsöncsukákban vagy frissen vásárolt cipőkben játszottak. Nos, a hét elején érkezett a már-már csodaszámba menő információ: megvannak a felszerelések.

Az ismeretlen elkövetők vasárnapra virradóan ismét meglátogatták a stadiont, és egy reklámszatyorba csomagolva letették a gyepre az eltulajdonított tárgyak jelentős részét.

Illés János, a klub ügyvezetője a Rákóczi honlapjánal elmondta, a történteknek akkora visszhangja volt a helyi és az országos médiában, hogy az elkövetők minden bizonnyal úgy gondolták, hogy nem tudják értékesíteni az ellopott cipőket. Ezzel együtt a vezetők nem vonták vissza a feljelentést.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik