Foci

Ejnye-bejnye az álhasmenésért

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a hasmenésre hivatkozva levonult kecskeméti labdarúgókat írásbeli, Tomislav Sivic vezetőedzőt szóbeli figyelmeztetésben részesítette.

A grémium a kecskeméti klubot és a játékvezetőt nem marasztalta el

Az október 12-i Kecskemét-Paks Ligakupa-mérkőzésen a hazai csapat játékosai hasmenésre hivatkozva a 30. percben levonultak, később kiderült, a játékosok elmaradt járandóságaik miatt hagyták el ideiglenesen a játékteret.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága kedden délután meghallgatta Tomislav Sivic vezetőedzőt, Balogh Béla csapatkapitányt, a levonuló hét játékost, Kovács Gábor játékvezetőt és a KTE képviselőjét.

A bizottság a kecskeméti klubot nem marasztalta el, mert a vezetők nem tudtak az akcióról, így azt megakadályozni sem tudták. Kovács Gábor játékvezető sem kapott büntetést, mert tőle csak azt kérdezték meg a mérkőzés előtt, hogy mi a teendő, ha egy vagy több játékosnak hasmenése van.

A levonuló hét játékos írásbeli, Tomislav Sivic pedig – aki tudott az előre kitervelt akcióról, de azt nem jelezte senkinek – szóbeli figyelmeztetést kapott.

A klubon belül továbbra is folyik a fegyelmi eljárás, amelynek egyelőre még nincs eredménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik