Foci

Havas Henrik lecsalózta Puhl Sándort

Havas Henrikről mindig is tudtuk, hogy meglehetősen flegma, szabad szájú. De ennyire?

Hogy merre járt Havas Henrik vasárnap este azt csak a jó isten tudja. Fizikailag biztos, hogy a sport televízió népszerű Harmadik félidő című műsorában csücsült, de lelkileg alighanem egy közeli kocsmában érezte magát a haverokkal.

Havas az NB1 gólösszefoglalóját követő extrában volt meghívott vendég. A műsor a szombati Ferencváros-Újpest (3-0) mérkőzést boncolgatta kötetlen formában. És valóban. Igen jókedvű társaság gyűlt össze. Ferencvárosi részről Hevesi Tamás csipkedte Havast, aki köztudottan újpesti érzületű. A szóváltásokat Molnár Mátyás műsorvezető és Puhl Sándor állandó szakértő próbálta moderálni, egyensúlyban tartani.

 

Nem tudni mi történhetett, de egyszer csak Havas élő adásban – de amúgy is – minősíthetetlen káromkodást engedett el. Molnár Mátyásnak láthatóan arcára fagyott a mosoly, és diszkréten figyelmeztette Havast, aki igen lazára vette a figurát, bár ifjú kollégája feddésétől láthatóan kissé megzavarodott.

Kis idő múlva zavarában aztán nemes egyszerűséggel lecsalózta a négyszer is a világ legjobbjának választott játékvezetőt, Puhl Sándort. Puhl annyira megdöbbent, hogy cirka egy percig meg sem bírt szólalni. Majd természetesen kikérte magának Havas kérdésként megfogalmazott vádját.

Havas Henrik beszólása 0.26-nál és 0.44-nél

“Annyi történt, hogy megállás nélkül cikizett a Puhl. Annyira Újpest-ellenes volt a műsorban, hogy viccesen megkérdeztem tőle: érdemes volna visszanézni a meccseket, hány Fradi-Újpestet vezetett és nem csalt-e? A műsor végén jeleztem neki, hogy félreértés volt. Eszem ágában nem volt megbántani, én csak ugrattam. Tény, adás után elég feldúltan távozott.” – nyilatkozta a sport24 kérdésére Havas Henrik.

Puhl Sándor megkeresésünkre, csak szűkszavúan ragált: “Nem kívánok az üggyel foglalkozozni!”

Aki szeretné újra megnézni a Harmadik félidőt, az ma 19.30-tól megteheti a sport1-en.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik