Foci

Megnyert meccset adott ikszre a Juve

A Serie A listavezetője, a Juventus értékes pontokat hullajtott el hazai pályán a Genoa elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

A hazai pályán játszó torinóiak már igen korán vezetést szereztek, Alessandro Matri piszkált bele Claudio Marchisio löketébe, ezt pedig a jelek szerint nagyon jól tette, ugyanis ezzel becsapta Frey kapust. A folytatásban itt is, ott is akadtak helyzetek, majd a 31. percben egyenlítette a Genoa, Marco Rossi fejjel mattolta Storarit.

Az első félidőben nem született több találat, a másodikban pedig már többnyire a Juve dominált, ennek megfelelően Matri megszerezte saját maga és csapata második gólját. Erre egy keresztlécen csattanó lökettel feleltek a vendégek.

 

A meccs további részében a Juventus listavezetőhöz méltóan tartotta a labdát, úgy tűnt, zsebben a három pont, ám a hazai védelem csak egyszer hagyott ki, Caracciolo pedig ezt kegyetlenül kihasználta. A folytatásban már a torinói portásnak akadt több dolga, az eredmény azonban már nem változott, maradt a 2-2.

A Serie A idei szezonjára jellemző, hogy Torinóban most igen bosszúsak lehetnek, ugyanis a negyedik Lazio még simán előzheti a Juventust, a hatodik Palermo pedig egy győzelemmel akár be is foghatja a listavezetőt.

Szombatra még egy mérkőzés jutott, a Fiorentina és a Catania is 2-2-es döntetlent játszott.

Eredmények – Serie A, 8. forduló
Juventus – Genoa 2-2 (1-1)
gólszerzők: Matri (6., 58.) illetve Rossi (31.), Caracciolo (85.)
Fiorentina – Catania 2-2 (1-1)
gólszerzők: Jovetic (20., 62.) illetve Delvecchio (43.), Lopez (82.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik