Foci

A Real egy félidőnyi varázslattal nyert

A Malaga ellen Cristiano Ronaldo triplázni tudott a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.

Ellentétes félidőt játszott az egykori Real-tréner, Manuel Pellegrini együttese és a királyi gárda. Az első félidőben elemi hibákat követtek el a hazai védők, szinte varázsütésre távolodtak a 16-oson belülre érkező madridiaktól.

Így fordulhatott elő, hogy Cristiano Ronaldo könnyedén érhetett el mesterhármast, a harmadik találatát úgy szerezte, hogy négyméteres körzetben senki nem volt mellette, 10 méterre a kaputól.

A gólok sorrendben: a 11. percben Di Maria passza után Higuain lőtt laposan a kapuba; a 23. percben szintén az argentin passzolt, ezúttal Ronaldónak, aki könnyedén passzolt a hálóba; a 28. percben a portugál a 16-oson kívül távolról talált be, majd a 37. percben egy szöglet után, félig háttal a kapunak szerzett gólt Ronaldo.

A második félidőben képtelen volt betalálni a Malaga, holott egyértelműen átvette az irányítást. Vagy Joaquin vagy Cazorla vagy Rondon hibázott ziccerben, ha nem, akkor Iker Casillas mutatott be óriási bravúrokat a kapuban. A 66. percben már 5-1 volt a szögletarány a hazaiak javára.

Előfordult olyan malagai támadás, amikor Demichelis, Mathijsen és Toulalan, a három védekező játékos rendezett tűzijátékot a vendégek 16-osán belül, de valakiről mindig lepattant a labda.

Semmi nem jött össze a hazaiaknak a második félidőben, a Realnak se, hiszen ők semmit nem tettek hozzá a játékohoz a fordulás után. Nem tudtak miben hibázni.

A találkozó összefoglalója:

Eredmények – spanyol bajnokság
Racing Santander-Espanyol 0-1
Gólszerzők: Garcia (58.)
Sporting Gijon-Granada 2-1
Gólszerzők: Barral (6.), Castro (42.)
Malaga-Real Madrid 0-4
Gólszerzők: Higuain (11.), Cristiano Ronaldo (24., 28., 38.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik