Foci

Egykori klasszis dicsérte Liptákot

Guy Poyet, a Birghton uruguayi vezetőedzője szerint Lipták jól kezdte meg a vendégjátékát.

Csütörtökön írtunk róla, hogy Lipták Zoltán a Championship újoncánál, a Brightonnál vesz részt próbajátékon a napokban.

Gus Poyet a gárda vezetőedzője a BBC-nek nyilatkozott pénteken annak kapcsán, hogy a klub kölcsönbe megszerezte a West Bromwich Albion védőjét, Gonzalo Jarát – a chilei januárig marad. Adódik a kérdés, mi lesz így Liptákkal, azonban a szakember róla is ejtett pár szót, amik elég biztatónak hangzanak: „Nagyon jókat hallottunk róla és a válogatottban nyújtott teljesítményét is megfigyeltük, de sokkal tisztább képet kapunk róla azáltal, hogy pár napig velünk készül. Mindenesetre jól indított nálunk” – mondta az uruguayi, aki játékosként a többi közt a Real Zaragozában, a Chelsea-ben és a Tottenham Hotspurben is megfordult.

 

Mint ismert, a Videotonnal közös megegyezéssel szerződést bontó honfitársunk egy másik szigetországi csapatnál, a Swansea-nél is járt próbajátékon korábban, ám végül nem kapott szerződést a walesiektől.

Poyet legénysége egyébként remekül csípte el a rajtot az angol másodosztályban, azonban az utóbbi időben kissé megtorpant a csapat, így legutóbbi hat meccsén egyszer sem tudott nyerni. A Brighton & Hove Albion eddigi tizenkét meccsén tizenöt gólt kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik