Foci

Így is lehet Európa-bajnoki meccset nézni!

Az élmény megfizethetetlen. Vagy van az a pénz, amiért szinte minden megvehető? A labdarúgó Európa-bajnokság ez utóbbit kínálja.

Sál a nyakba, felülsz a tujára, és irány a meccs. Veszel egy adag tökmagot vagy szotyit, kiüvöltöd magad, aztán hazamész. Így megy ez általánosságban.

Sál a nyakba, beülsz a limuzinba, irány Ferihegy, magángép-terminál. Beszállsz a gépbe és irány a labdarúgó Európa-bajnokság bármelyik mérkőzése, ott is a részedre és vendégeid részére kialakított VIP helyre. Így megy ez a labdarúgó Európa-bajnokság alatt, az UEFA VIP hospitality programján keresztül.

Az UEFA programja teljesen más dimenzióba helyezi a labdarúgó mérkőzést. Magyar szinten rengeteg pénzért, pazar ellátás mellett, sok mérkőzést tud megnézni a szurkoló rendkívüli körülmények között.

Így néz ki a hospitality lounge

„ A futball nem csak egy szimpla sportesemény, hanem ünnep, társadalmi esemény is ma már. A futballal a gazdasági, politikai elit szeret azonosulni. Az UEFA hospitality program rájuk alapozza a sikerét – magyarázza Csanádi Péter, aki büszkén meséli, hogy mostantól az YV Sports-on keresztül Magyarországon is elérhető ez a szolgáltatás.

 

Nézzük mit kap a vevő? Természetesen a választott csomagnak megfelelő meccsjegyeket (ülések a legjobb helyeken), belépőt a hospitality lounge-ba  a meccset megelőző 3 órától a meccset követő 90 percig, kényelmes ülőhelyeket ital és ételkülönlegességekkel a meccs előtt, alatt és után gourmet büfében, partyt a meccs után, deluxe ajándékot, ja és garantált parkolást.

A VIP vendégeket pazar fogadtatás és kiszolgálás várja

A vásárlók nagy része vállalati szintről érkezik. „A cégvezetők üzleti partnereiket viszik magukkal, mert felfedezték azt, hogy ez a program rendkívül attraktív élményt és környezetet biztosít a kapcsolatok ápolására, vagy választanak egy szerényebb csomagot és alkalmazottaik motiválásra, jutalmazásra használják. A legtehetősebb magán réteg a hospitality program 1-2 százalékát adja” – kapunk további felvilágosítást az üzletfelek hátteréről.

A hospitality lounge annyira diszkrét, zártkörű, privát társasági hely, hogy se fotóst, se kamerát, se testőrt nem engednek be. Hogy mindezt mennyiért?

A donyecki stadion látképe

A Club Prestige Gold csomag, amely az összes Lengyelországban lejátszott mérkőzésre (15) és a kijevi döntőre biztosít exkluzív feltételeket, szerén 23.900 Eurót kóstál. A mai 300 forintos árfolyamon 7 millió 170 ezer forint.A legszerényebb csomag 2900 Euró (870.000 forint), amivel három mérkőzés erejéig nyersz bebocsájtást a gdanski arénába. Arra a kérdésünkre, hogy van e már magyarországi vevő Csanádi úr sejtelmes mosollyal válaszolt. Hiába no, zártkörű, diszkrét társaság ez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik