Foci

Beckham Párizson át mehet az olimpiára

David Beckham szerződése a jövő hónapban lejár a Los Angeles Galaxynál, könnyen a Paris St. Germainben köthet ki.

A Los Angeles-i gárda hamarosan megkezdi az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság rájátszását, ám egyre többen firtatják David Beckham jövőjét. A rutinos angol középpályás szerződése a következő hónapban lejár a tengerentúlon, saját bevallása szerint pedig több ajánlatot is kapott már.

„Rengetegen megkerestek már és azt kell mondjam, hogy ez meglepő már az én koromban” – mondta a 36 éves Beckham. „Nagy az esélye annak, hogy maradok, de a döntésemet befolyásolja majd a családom véleménye, illetve az, hogy hol tudok rendszeresen játszani, mert ott akarok lenni a londoni olimpián” – idézi a Daily Mail a középpályást, akit a Paris Saint Germain csábít kitartóan. A gall klub katari tulajdonosai azért is mozgatnának meg minden követ a leszerződtetéséért, mert 2012-től az Al Jazeera Sports is műsorára tűzi a Ligue 1 küzdelmeit, Beckham pedig jó reklámarc lenne.

Jövőre akár Párizsban is elsülhet a legendás jobb:

A labdarúgó elmondta, sosem csinált abból titkot, hogy ott akar lenni az ötkarikás játékokon, aranyéremre szeretné vezetni a brit válogatottat. „Tudom, hogy ez szinte lehetetlen, de az arany megszerzése most a célom. Leginkább amiatt is, mert az olimpiát London azon részén rendezik, ahol felnőttem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik