Foci

Rasszizmussal vádolják a liverpooli támadót

Patrice Evra, a Manchester United védője szerint Luis Suarez illetlen szavakat vágott hozzá, a szövetség kivizsgálja az ügyet.

A Manchester United szombaton 1-1-es döntetlent játszott a Liverpool vendégeként, Steven Gerrard ötletes szabadrúgására a csereként beálló Javier Hernandez válaszolt. A kilencven percet követően azonban nem ért véget a meccs, ugyanis Patrice Evra bepanaszolta a játékvezetőnél Luis Suarezt, ez pedig belekerült a találkozó jegyzőkönyvébe.

Az angol Daily Mail cikke szerint a gall bekk azt mondta Andre Marriner sípmesternek, hogy az uruguayi támadó a mérkőzés során több mint tízszer is az N-betűs szót vágta a fejéhez, magyarán szólva rasszista jelzőkkel illette a labdarúgót. Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vizsgálatot indított az ügyben, hogy kiderítse mi is történt valójában.

 

Suarezt egyébként tiltották már el pályafutása során, még a holland Ajax játékosaként beleharapott a PSV Eindhovenben játszó Otman Bakkal vállába, amiért hét meccsen át nem állhatott csapata rendelkezésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik