Foci

Gólzáporos meccsen verte a Paks a Halit

A hazai pályán játszó MVM Paks egy őrült második félidőt követően 3-2-re verte a Haladás Sopron Bank együttesét.

Az első félidőben itt is, ott is akadtak lehetőségek, majd a 35. percben Böde centerezését követően Hrepka Ádám szerezte meg a vezetést a tolnai alakulatnak. A hazaiak megőrizték előnyüket a félidőig, ám fordulás után szinte azonnal semmissé tette azt a Videotontól kölcsön kapott Vujovic, igaz a támadó talán kézzel tette maga elé a labdát az akció során – Radványi játékvezető megadta a gólt.

Ez nem zavarta meg a Paksot, amely Vayer vezérletével elhúzott 3-1-re: a rutinos középpályás előbb Bödének adott gólpasszt, majd ez a kettős játszott össze, melynek végén Sifter közelről lőtt a kapuba.

 

Nyomott a Haladás, Aczél Zoltán fiai pedig szépíteni tudtak, Halmosi szabadrúgása után Nagy Gáborról pattant a gólvonal mögé a labda. A legvégén még Vujovic előtt adódott lehetőség, ám a montenegrói támadó a kapu mellé lőtt, 3-2-re nyert a Paks.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló
Paks, 1000 néző, Vezette: Radványi
MVM Paks-Haladás Sopron Bank 3-2 (1-0)
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Csehi (Báló, 82.) – Sifter, Sipeki (Szatmári L., 66.) – Bartha (Kiss T., 63.), Böde, Vayer – Hrepka Vezetőedző: Kis Károly
Haladás: Rózsa – Schimmer (Vujovic a szünetben), Guzmics, Nagy G., Tóth P. – Rajos (Horváth A., 80.), Iszlai – Sluka, Kovács I., Halmosi – Kenesei K. (Oross, 70.) Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerzők: Hrepka (35.), Böde (53.), Sifter (55.), illetve Vujovic (48.), Nagy II G. (68.)
Sárga lap: Éger (27.), Sifter (59.), Böde (89.), illetve Horváth A. (85.), Guzmics (91.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik