Foci

A Vasas ponttal távozott Siófokról

Marijan Vlak csapata gólnélküli döntetlent játszott Siófokon, a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

A forduló előtt a Siófok és a Vasas is 11 ponttal állt a középmezőny legvégén, így kiegyenlített találkozóra volt kilátás.

A mérkőzés első negyedében a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, helyzetek nem alakultak ki kapu előtt, majd a folytatásban Bozovic szerezhetett volna vezetést a hazaiaknak, de kimaradt a lehetőség.

Az angyalföldiek a játékrész végére kiegyenlítették a kisebb siófoki emberelőnyt, de a háló egyik oldalon sem rezdült meg.

A második játékrészben aztán ismét Bozovic került nagy helyzetbe, a Vasas kapuját őrző Ilizinek lábbal kellett nagyot mentenie, hogy ne kerüljön hátrányba a csapata.

A Balaton-partiak aktívabban futballoztak, a félidő nagy részében többet tettek a győzelemért, de végül maradt a gólnélküli döntetlen, a végén feljavuló Vasasnak sikerült megőriznie egy pontot.

A Siófokot hazai pályán eddig csak a Győr tudta legyőzni, ráadásul hét mérkőzés alatt mindössze két gólt kaptak.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló
FGSZ Siófok – Vasas-Híd 0-0
Siófok, 500 néző, vezette: Oláh Gábor
Siófok: Milinte – Kiss Zs., Nyári, Fehér, Fejes – Haraszti, Sowunmi, Kecskés (Lattenstein, 73.), Szabó J. (Melczer, 64.) – Huszák – Bozovic (Csermelyi, 60.) Vezetőedző: Mihalecz István
Vasas: Ilizi – Sütő, Gáspár, Kovács G., Katona – Mehmedagic, Farkas B.(Jokic, 71.) – Kulcsár D., Bárányos, Simic – Beliczky (Dajic, 75.). Vezetőedző: Marijan Vlak
Sárga lap: Simic (83.), Jokic (84.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik