Foci

Nagy taktikus – Fehérvári vélemény Sivicről

A kecskeméti tréner szerint csapata esélytelen a Videoton elleni bajnokin szombaton.

Tomislav Sivic meglepően rövid, ám annál lényegre törőbb nyilatkozattal vezette fel az OTP Bank Liga szombati összecsapását:Nincs esélyünk, de megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot. Bízom a csapatban” – idézi a kecskemetite.hu a szakembert.

A Videoton háza táján nem hagyták szó nélkül a dolgot, a vidi.hu egy külön erre a két mondatra kihegyezett írással jelentkezett pénteken délután. A székesfehérváriak szerint azt már mindenki tudja Sivic mesterről, hogy nagy taktikus, erre példaként fel is hozzák, hogy az előző kiírás tavaszi szezonjában már a koronázóvárosban úgy nyilatkozott egy döntetlent követően, hogy tudja mi a Vidi ellenszere. A két együttes vívta ugyanis a Magyar Kupa döntőjét, melyet végül a lila-fehérek nyertek – fennállásuk során először.

 

A piros-kékek azzal érvelnek, hogy hiba lenne kecskeméti oldalról, ha feltartott kézzel mennének ki szombaton a Sóstói Stadion gyepszőnyegére, mivel tizenegy fordulót követően mindössze négy pont a különbség a két csapat között. A Videoton szerint ezt Sivic sem gondolja komolyan: “Hogy utal-e valamire, vagy üzen-e valakinek, az más kérdés, de a Kecskemétnél érvényben lévő nyilatkozatstop miatt rákérdezni nem lehet. A hétközi események után (“hasmenésgyanús levonulás” a Ligakupában) sejthető, hogy esetleg nem a játékosállomány ereje miatt aggódik vagy üzenget Tomiszlav Szivics, de bőven benne lehet a pakliban, hogy célja a fehérvári éberség elaltatása. Ahogy már szó volt róla, nagy taktikus…” – áll a vidi.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik