Foci

Szombaton tizenegyezer néző szurkolhat a Diósgyőrnek

A miskolci klubvezetés megnyitja a vendégszektorok egy részét a hazaiak számára, így a Pécs ellen akár 11 ezren is buzdíthatják kedvenceiket.

A stadionrész feloldásának okát a piros-fehérek legutóbbi hazai bajnokija, a Győr elleni találkozó adta, ugyanis a dunántúliak vendégjátékát tízezer ember szurkolhatta végig a katlanban.

Ez még önmagában nem lenne probléma, az már viszont igen, hogy mintegy kétszáz szimpatizáns a stadionon kívül rekedt, mivel nem maradt már hely számukra. Ezért döntött úgy a DVTK vezetősége, hogy a vendégszektorok közül kettőt kinyitnak a soron következő két hazai találkozóra: a Pécs és a Haladás ellen. Így számok tekintetében így mintegy 1000 férőhely szabadult fel a stadionban. Körmöndi Zoltán, a DVTK marketingigazgatója a klub honlapjának azonban elmondta, a Ferencváros ellen biztonsági szempontból már nem működhet ez a megoldás.

Talán az sem mindennapos esemény a hazai pontvadászatban, hogy a klub felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy lehetőleg elővételben vásárolják meg a belépőket a mérkőzésekre, mivel előfordulhat, hogy a találkozók napján a helyszínen már nem marad elég jegy mindenki számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik