Foci

Rengetegen kapcsoltak a magyar-finnre

Több mint kétmillióan kapcsoltak a közszolgálati csatornára a Magyarország-Finnország Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés közvetítése miatt.

Az AGB Nielsen hivatalos mérése szerint a kedd esti közvetítést 733 ezer néző követte végig figyelemmel. A meccset megelőző és követő helyszíni riportokra, illetve magára a mérkőzésre összesen több mint 2 millióan kapcsoltak oda.

A nézőszám a mérkőzés második félidejében volt magasabb, ekkor már minden ötödik néző az m1-et választotta. Az Eb-selejtező legfontosabb perceit körülbelül 950 ezren nézték egyszerre, és ezekben a pillanatokban az m1-en tévézők száma több mint kétszerese volt a TV2-t nézőkének.

Érdekesség: a meccs átlagos közönségaránya a felnőttek körében 16,2 százalék volt, és a 18-49 éveseknél is kiemelkedő, 14,2 százalékos részesedést ért el.

“A közmédia büszke arra, hogy a magyar futballválogatott mérkőzései visszatértek az m1 műsorába, és hogy továbbra is jelen vannak a Kossuth Rádió és az MR6 csatornáján. További sikereket kívánunk a magyar futballválogatottnak, és készen állunk arra, hogy a jövőben is közvetítsük mérkőzéseit!” – közölte Cserháti Ágnes, a MTVA szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik