Foci

Még mindig nem tud nyerni a Fradi a Ligakupában

A Ferencváros negyedik meccsén megszerezte első pontját a Ligakupa B csoportjában, ám a zöld-fehérek még mindig az utolsók.

Az FTC ezúttal is hátrányba került már az első félidőben, Pavlovic értékesített egy büntetőt kaposvári oldalról. Erre még érkezett válasza Détári Lajos fiainak, az első negyvenöt perc letelte előtt Fitos emelt okosan a hálóba. Fordulás után rögvest visszaszerezte előnyét a hazai pályán játszó Rákóczi, azonban a játékrész hajrájában újfent kapitulált Sisa Tibor legénysége, Nyilasi Bálint egy szabadrúgás után elé keveredő labdát lőtt a hálóba.

 

Mindeközben a Videoton a Budapest Honvéd vendégeként kapott ki 1-0-ra. A székesfehérváriaktól Tomas Tujvelt már a 22. percben kiállította a játékvezető, a kapus ugyanis a büntetőterületen belül buktatta Délczeget. A tizenegyest Ivancsics a lécre lőtte, ám a 82. minutumban Abass a kapuba pofozott egy kipattanót, ám Supka Attiláék mégsem tartották otthon a három pontot, ugyanis egy tetszetős akció végén a szép lassan magára találó Walter lőtt az alsóba, beállítva az 1-1-es végeredményt.

A kora este harmadik meccsén a Pécs és a Siófok a Mecsek-alján játszott 1-1-es döntetlent.

A Ligakupa negyedik fordulójának többi meccséről IDE és IDE is kattitnva olvashat.

Eredmények – Ligakupa, 4. forduló
B csoport:
Pécsi MFC – BFC Siófok 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Bajzát (45.) illetve Sowunmi (21.)
Kaposvári Rákóczi – Ferencváros 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Pavlovic (28. – 11-esből), Haruna (46.) illetve Fitos (412.), Nyilasi (86.)
C csoport:
Budapest Honvéd – Videoton 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Abass (82.) illetve Walter (90.)
Piros lap: Tujvel (22.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik