Foci

Levonultak a kecskeméti játékosok a pályáról

Szokatlan jelenet szakította félbe a Kecskemét és a Paks Ligakupa-meccsét, a hazaiak ugyanis a 30. percben elhagyták a pályát.

A delmagyar.hu cikke szerint a KTE együttese korán vezetést szerzett hazai pályán a tolnaiak ellen, erre azonban Magasföldi révén válaszolni tudott a Paks. A 30. percben aztán a kecskeméti labdarúgók fogták magukat és levonultak a pályáról, a hangosbemondó szerint hasmenés volt a jelenetsor oka.

A játékvezető mindenesetre „visszakönyörögte” a lila-fehéreket a pályára, akik Mohl bombagóljával megnyerték a meccset, így továbbra is hibátlanok a D csoportban és a következő körben a továbbjutásukat is bebiztosíthatják. A lelátón mindenestre elterjedt az a pletyka, hogy a focisták az elmaradt jussuk miatt tüntettek, ugyanis a nem várt pauza össz-vissz egy percig tartott, annyi idő alatt pedig igen nehéz orvosolni a korábban említett problémát.

 

A Pápa mindeközben egy hajrában szerzett góllal legyőzte a Haladást hazai pályán, Véber György csapata az utolsó percekben tíz emberre fogyatkozott, azonban sikerült megőrizni a minimális előnyt a lefújásig. A Gyirmót otthon ikszelt az MTK-val.

Eredmények – Ligakupa, 4. forduló
A csoport:
Lombard Pápa – Haladás Sopron Bank 1-0 (0-0)
Gólszerző: Tóth G. (81.)
Piros lap: Rodenbücher (87.)
C csoport:
Gyirmót FC – MTK Budapest 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Vukmir (45. – öngól) illetve Vass P. (79.)
Piros lap: Könyves (54.)
D csoport:
Kecskeméti TE – MVM Paks 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Bertus (11.), Mohl (66.) illetve Magasföldi (16.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik