Foci

Nyert a Loki, az Újpest, a Vidi és a Kecskemét a Ligakupában

A Ligakupa harmadik fordulójában gólzáporos meccsen tömte ki a Debrecen másodosztályú ellenfelét. A Pécs Siófokon nyert.

Továbbra is hibátlan a harmadik számú sorozatban a Kecskemét labdarúgócsapata. Tomislav Sivic együttese a Ligakupa harmadik fordulójában Pakson győzött.

A KTE fiatal csapattal állt fel, ahol az utánpótláskorú Pekár lőtte az egyik vendéggólt, a másikat a holland védő, Maynard szerezte. A hazaiak még vezettek Bartha góljával, de aztán 2-1-re nyert a Kecskemét.

A Debrecen alaposan kitömte a 3. perctől emberhátrányban játszó Mezőkövesdet, a gólokat ezúttal a kiegészítőemberek szerezték.

Az MTK 2-1-re verte a Gyirmótot és továbbra is hibátlan, míg a Pécs 2-0-ra nyert Siófokon. A Haladás a 30. perctől emberelőnyben játszott a Pápa ellen, és ezt ki is használta, magabiztosan győzte le ellenfelét.

A Zalaegerszeg továbbra is képtelen győzni ebben a szezonban, pedig még vezetett a Győr ellen.Az Újpest nem villogott, de a 88. percben csak legyőzte a Szolnokot. A gólt Rajczi Péter szerezte.

Az esti mérkőzésen a Videoton a Budapest Honvédot fogadta. Sokáig meddőn gyűrték egymást a csapatok, de az 56. percben a kispestiek légiósa, Marshall nehéz helyzetbe hozta együttesét. Csúnyán odacsúszott Evandrónak, amiért egyből pirosat kapott.

Vasiljevic remekül indította a 69. percben Nagyot, aki megszerezte a vezetést a hazaiaknak, de nem sokkal később Torghelle egyenlíteni tudott. A Videoton folyamatosan támadott, aminek a 92. percben lett meg az eredménye. Oliviera adta be a kapu elé a labdát, amit Nikolic csúsztatott a hálóba.

A Ferencváros 2-0-s vereségéről itt olvashatsz.

Eredmények – Ligakupa, 3. forduló
A-csoport:
Haladás – Pápa 2-0
gólok: Ugrai, Skriba
ZTE – Győr 1-1
B-csoport:
Siófok – Pécs 0-2
gólok:
Simonfalvi (55.), Horváth Zs. (57.)
C-csoport:
MTK – Gyirmót 2-1
gólok:
Tischler (53. – 11-esből), Csiki (61.), illetve Tóth N. (70.)
kiállítva:
Tóth Balázs (Gyirmót, 53.)
Videoton – Budapest Honvéd 2-1
gólok: Nagy Dániel (69.), Nikolic (92.), illetve Torghelle (72.)
kiállítva: Johnson Marshal Mfon (Honvéd, 56.)
D-csoport:
Paksi FC – Kecskeméti TE 1-2
gólok: Bartha (50.), illetve Pekár (64.), Maynard (67.)
kiállítva: Böde (72.)
Újpest – Szolnok 1-0
gól: Rajczi (88.)
E-csoport:
Debreceni VSC – Mezőkövesd 6-0
gólok: Lucas (23.), Zahovaiko (42., 84.), Ferenczi (52., 89.), Lucas (54.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik