Foci

Hommát szeretné a Ferencváros

A japán támadóval egyeztet a Ferencváros, a játékos akár már kedden aláírhat a zöld-fehérekhez.

Kedden felröppent a pletyka, hogy közel a megegyezés Homma Kazuo és az OTP Bank Ligában érdekelt Ferencváros együttese között. A Sport24 megkereste a klub kommunikációs igazgatóját, Féderer Andreát, aki honlapunknak elismerte, hogy a csapat valóban szeretné leigazolni a japán gólvágót, ám a felek még egyezkednek.

A 31 esztendős ázsiai játékos 2004 óta futballozik hazánkban, a Tisza Volánnál kezdte magyarországi karrierjét, majd játszott Pápán, Diósgyőrben, Nyíregyházán, Siófokon, legutóbb pedig a Vasasnál. Augusztus végén bontott szerződést az angyalföldi klubbal, így jelenleg szabadon igazolható.

 

Ráfér a vérfrissítés a Fradi támadószekciójára, a gárda ugyanis tizenegy bajnoki alatt mindössze hat találatot jegyzett, ami a legkevesebb a mezőnyben. Eddig Oláh Lórántnak, Tóth Bencének, Rósa Dénesnek, Liban Abdinak, Mark Ottennek és Felipe Félixnek sikerült megzörgetnie az aktuális ellenfél hálóját, vagyis egyelőre senki sem tudott kétszer is eredményes lenni.

A zöld-fehérek legutóbb a bajnoki címvédő Videotontól kaptak ki 1-0-ra és jelenleg az utolsó előttiek a tabellán, egy győzelem mellett két döntetlen és nyolc vereség a gárda mérlege.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik